Pelerinaje

Pelerinaje

Pelerinajul este o procesiune religioasa care a aparut acum multe secole, dar care s-a transformat treptat intr-o forma de turism. In trecut, grupuri de credinciosi se deplasau pe jos sau cu diferite mijloace de transport in locuri considerate sfinte, acest ritual fiind practicat in toate religiile lumii. Asa se face ca unele destinatii au devenit faimoase datorita pelerinajelor organizate an de an, dar si numarului mare de credinciosi dornici sa ajunga la acestea.
In zilele noastre, pelerinajul imbina cultul religios cu turismul, dat fiind ca exista o multime de companii de transport care se ocupa de organizarea acestor excursii, indiferent de durata lor.

MATRIXTRANSPORT adapteaza mijloacele de transport in functie de marimea grupului, astfel incat incat pretul biletului sa fie cat mai avantajos pentru toata lumea. Totodata, mijloacele de transport sunt licentiate, la fel si conducatorii auto, care au o experienta vasta in ceea ce priveste transportul de persoane. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu toate cele necesare transportului de persoane, astfel ca beneficiati de aer conditionat, scaune reglabile, sisteme moderne audio/ video, centuri de siguranta etc.